Pähkinän kuoressa
DU on yhden miehen
ketterä mainostoimisto

 

Graafista suunnittelua, valo- ja videokuvausta

Etsitkö visuaalisen suunnittelun toimistoa, joka voi viedä yrityksesi seuraavalle tasolle? Älä etsi enää! Tässä on vain muutamia syitä, miksi sinun kannattaa valita DU.

 

 

 

Palvelut

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on DU:n kivijalka. Suunnittelen yhtä kivuttomasti niin digitaalisille alustoille kuin printtimediaankin. Tyypillisimmät digimediatyöt ovat nettisivujen suunnittelut ja bannerimainokset. Tänä päivänä tuotan paljon sisältöä lisäksi digitaalisille ilmoitustauluille.

Printtimedian puolella tyypillisimmät toimeksiannot ovat yritysilmeiden suunnittelu, lehti-ilmoitukset ja mainosflyerit. Näiden lisäksi olen suunnitellut paljon esimerkiksi messuosastoja, ikkunateippauksia, bussien kylkimainoksia, opasteita, käyntikortteja, lomakepohjia jne… Lähtökohtani on aina saada asiakkaani näyttämään mahdollisimman hyvältä versiolta itsestään, oli julkaisualusta mikä hyvänsä.


Valo- ja videokuvaus

Laadukkaat valokuvat ja markkinointi kulkevat käsi kädessä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Hyville kuville on aina käyttöä yhtä lailla printtimediassa kuin verkossakin. Valokuva on erittäin tehokas keino luoda mielikuvia.

Ensivaikutelma sinusta ja yrityksestäsi muodostetaan visuaalisen ilmeen kautta. Kyllä, potentiaalinen asiakas on luonut sinusta mielikuvan jo ennen kuin hän lukee mitä sinulla on tarjottavana. Kuluttajat ovat tottuneet näkemään mitä hienompia otoksia somessa, lehdissä, bussikatoksissa ja mainoksissa. Tämän takia on ensiarvoisen tärkeää kääntyä valokuvausasioissa ammattilaisen puoleen, ellet sitten välttämättä halua antaa kotikutoista mielikuvaa yrityksestäsi. Kuvaamme sekä studiossa, että ’on location’. Viime aikoina kuvaukset ovat painottuneet sisustuksiin, tapahtumiin, ruokiin sekä arkkitehtuuriin, mutta kuvaamme lisäksi paljon henkilöstöjä ja jopa lemmikkejä.

Kuviamme on käytetty mm. ikkunateippauksissa, asiakaslehdissä, nettisivuilla, katalogeissa, printtimainoksissa, ständeissä, sekä koko seinän kokoisina sisustuselementteinä mm. Juvenes Ravintolassa Tampereen Yliopistossa, Dextran Ähtärin vastaanotolla.

DU:lla ymmärrämme myös liikkuvan kuvan voiman ja olemme toteuttaneet useamman videon viime vuoden aikana. Toisinaan ilmakuva tai -video on ehdoton edellytys tietyn asian kertomiseen ja meiltä löytyy laitteet ja useamman vuoden kokemus dronekuvauksista. Kysy ihmeessä lisää mikäli yrityksesi tarvitsee laadukasta valo- tai videokuvaa markkinointikäyttöön.


Projektipäällikön työt

Projektin johtaminen on yksi iso osa yksityisyrittäjän arkea. Vaikka kuinka haluaisin olla ad, suunnittelija, kuvaaja tai leikkaaja, löydän itseni monasti tekemässä projektipäällikön hommia. Toimin monen isomman mainostoimiston kanssa yhteistyössä ja olen näiden valtakunnallisten toimijoiden projektipäälliköiden kanssa tiiviisti tekemisessä. Se että itsellänikin on asiasta kokemusta auttaa minua ymmärtämään heidän tarpeet ja pystyn toteuttamaan ne mahdollisimman sujuvasti.

 

 

Muutamia asiakkaitani